Lehdistötiedote 13.6.2019

Omaehtoinen takaisinveto Flora kevyt margariini 400 g S-ryhmän myymälöistä

Olemme sitoutuneet tuotteidemme laatuun ja turvallisuuteen. Reagoimme, jos huomaamme että tuotteemme eivät täytä korkeita laatuvaatimuksiamme. Olemme juuri todenneet, että Flora kevyt margariini 400g, joka sisältää kirnumaitoa on virheellisesti pakattu Becel kevyt 400g 38 % rasiaan. Becel pakkausmerkinnät ja ainesosaluettelo kertovat tuotteen olevan 100 % laktoositon ja 100 % kasvipohjainen. Pakkauksen tuotetiedot eivät kohtaa sisällön kanssa. Kansi, joka on Flora tuotemerkkiä, on eriparia itse rasian kanssa.

Pieni määrä margariinirasioita yhdestä tuotantoerästä on valitettavasti ollut S-ryhmän myymälöissä kuluttajien saatavilla. Olemme tehneet päätöksen ilmoittaa omaehtoisesta takaisinvedosta, koska kyseiset tuotteet sisältävät kirnumaitoa (maitoproteiini ja laktoosi) ja henkilö jolla on maitoallergia tai maitointoleranssi ei saa käyttää kyseistä tuotetta. Nämä tuotteet eivät myöskään sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille.

Kaikki kuluttajat, jotka ovat äskettäin ostaneet kyseistä Floraa Becelin rasiassa (parasta ennen päivämäärä 15.8.2019) ja huomaavat eroavaisuuden kannen (Flora) ja rasian (Becel) välillä, pyydetään palauttamaan tuote ostamaansa myymälään vaihtoa tai hyvitystä varten. Kuluttajat voivat myös soittaa asiakaspalveluumme 0800 1 30030 lisätietoja varten.

Vaikka tämä on yksittäinen tapaus, olemme ryhtyneet tarkistamaan sisäisiä prosessejamme varmistaaksemme, ettei näin tapahdu uudelleen. Pahoittelemme, että tuote ei täytä korkeita standardeja, joita odotamme itseltämme ja myös kuluttajat odottavat meiltä.

Mediatiedustelut [email protected].

Flora Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?

Olemme parhaamme mukaan koonneet näille sivuille tietoa Flora-tuotteista ja maistuvasta arjesta.

Kasvipohjaisuus ja ympäristö Flora

Kasviöljyt

Margariini valmistetaan kasvikunnan raaka-aineista, ja se koostuu pääosin kasviöljyistä. Kasviöljyt sekoitetaan veteen ja toisinaan myös maitoon ja joukkoon lisätään suolaa.

Flora Normaalisuolainen_kansikuva

Tietoa margariinista

Margariinin valmistaminen on yllättävän yksinkertaista. Terveellisten kasviöljyjen lisäksi valmistuksessa käytetään rasvatonta maitoa ja loraus kirnumaitoa tai vettä.

Kasvipohjaisuus ja ympäristö Flora

Ravinto ja terveys

Flora-margariinit ja ruoanlaittotuotteet ovat helppo ja maistuva tapa auttaa koko perhettä saamaan tärkeitä ravintoaineita, kuten pehmeitä rasvoja ja rasvaliukoisia vitamiineja.