Flora Vähärasvaisempi margariini

Flora Vähärasvaisempi margariini on valmistettu rypsi-, auringonkukka- ja pellavaöljyistä ja siihen on lisätty kirnumaitoa antamaan täyteläistä makua. Flora Vähärasvaisempi margariini maistuu parhaiten leivän päällä. Flora Vähärasvaisempi on hyvä A- ja D-vitamiinin lähde ja se sisältää lisäksi luontaisia Omega-3- ja Omega-6 -rasvahappoja.

VÄHÄLAKTOOSINEN

Pakkaukset: 400g ja 600g

Ainesosat

Vesi, kasviöljyt 26% (rypsi, auringonkukka, pellava), palmuöljy#, KIRNUMAITO, muunnettu tärkkelys, suola (1,2%), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit (kasviperäinen), auringonkukkalesitiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happo (sitruunahappo), luontainen aromi, A- ja D-vitamiini. Vähälaktoosinen.
#Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä. Lue lisää: www.unilever.com/sustainable-living

Valmistusmaa: Ruotsi

Säilytys

+4º - +8ºC.
Tuotteen voi pakastaa heti oston jälkeen. Säilyy pakastettuna 3kk, sulatus jääkaapissa.       

Lajittelu

Rasia ja kansi koviin muoveihin, välikansi metalleihin.

Ravintosisältö /100 g /10 g** %* /10 g
Energia 1471 kJ 147 kJ 2%
  352 kcal 35 kcal  
Rasva 39 g 3,9 g 6%
  josta tyydyttynyt 12 g 1,2 g 6%
Hiilihydraatti 1,4 g < 0,5 g < 1%
  josta sokerit < 0,5 g < 0,5 g < 1%
Proteiini < 0,5 g < 0,5 g < 1%
Suola 1,2 g 0,12 g 2%
A-vitamiini 800 µg (100%*) 80 µg  
D-vitamiini 20 µg (400%*) 2,0 µg  
Laktoosi < 0,5 g < 0,5 g  

*% aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvosta (8400 kJ/2000 kcal).
**1 annos=10g. Sisältää 40 annosta.
600g: **1 annos=10g. Sisältää 60 annosta