Banoffee

Täyteläinen banoffee, eli banaani-kinuskikakku valmistuu helposti ja on valmis tarjottavaksi parin tunnin maustumisen jälkeen. Kakku saa makua banaaneista ja keitetystä kondensoidusta maidosta, joka vain levitetään keksipohjan päälle. Banoffeen kruunaavat Flora Vanilla ja O'hoj-kinuskikastike.

Raaka-aineet

1 pkt Bastogne-kandikeksejä (260 g)
70 g  Flora & Voi normaalisuolainen
1 prk valmiiksi keitettyä kondensoitua maitoa (375 g)
3       banaania
1 prk Flora Vanillaa (2,5 dl)
ripaus sokeria

Viimeistelyyn:
O'hoj-kinuskikastiketta
muutama Bastogne-kandikeksi
banaaniviipaleita

Valmistusohjeet

Valmista ensin banoffeen pohja:
1. Murusta keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi.

2. Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Painele keksiseos vuoan pohjalle.

Kokoa seuraavaksi täyte kakkupohjan päälle:
1. Levitä kakun päälle keitetty kondensoitu maito ja viipaloidut banaanit.

2. Vaahdota Flora Vanilla ja mausta ripauksella sokeria.

3. Levitä kakun päälle vaahdotettu Flora Vanilla ja laita jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi (n. 2 h).

Koristele ennen tarjoilua kekseillä, banaaniviipaleilla sekä O'hoj-kinuskikastikkeella.