Kantarelli-carbonara

Kantarelli antaa uuden vivahteen perinteiseen pasta carbonaraan. Flora Ruoka Kantarellin avulla saat kantarelli-carbonaraan täyteläistä makua nopeasti ja helposti.

Raaka-aineet

2         valkosipulinkynttä 
1          sipuli 
150 g  pekonia
200 g  kantarelleja 
1 pkt   Flora Ruoka Kantarellia
100 g  parmesaanilastuja
300 g  tagliatellea tai spagettia
3 rkl    Flora Culinessea paistamiseen
Hienonnettua persiljaa koristeeksi

 

Valmistusohjeet
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli sekä kuutioi pekoni.
 
2. Kiehauta kattilassa vettä ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
 
3. Lorauta Flora Culinessea pannulle ja paista sipuli, valkosipuli, pekoni ja sienet kauniin värisiksi.
 
4. Lisää Flora Ruoka Kantarelli ja hauduta vielä kaksi minuuttia.
 
5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Lisää persilja ja annostele lautasille.
 
Viimeistele halutessasi parmesaanilastuilla ja munankeltuaisella.