Letut

Letut ovat todellinen suosikkijälkiruoka. Paista letut pitsireunaisiksi Kokin salaisuus -öljyseoksen avulla ja tarjoile ne marjojen, jäätelön sekä kinuskikastikkeen kera.

Raaka-aineet

2        kananmunaa
5 dl    täysmaitoa
3 dl    vehnäjauhoja
1 tl     suolaa
2 tl     sokeria
½ tl    kardemummaa
1½ dl kivennäisvettä
          Flora kokin salaisuus -öljyseosta paistamiseen

Tarjoiluun
Ingman-vaniljakermajäätelöä
O'hoj-kinuskikastiketta
marjoja

Valmistusohjeet

1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää joukkoon maito, jauhot, suola, sokeri sekä kardemumma ja sekoita hyvin, jotta saat taikinasta tasaista.

2. Anna lettutaikinan turvota vähintään 30 minuuttia. Lisää sen jälkeen taikinaan kivennäisvesi ja sekoita kevyesti.

3. Paista letut Flora Kokin salaisuus -öljyseoksessa.

Tarjoile letut vaniljajäätelön, kinuskikastikkeen sekä marjojen kera.