Minttu-suklaaleivokset

Herkulliset minttu-suklaaleivokset ovat pieniä suupaloja, jotka on helppo syödä sormin ja siksi ne sopivat erinomaisesti juhlapöytään. Leivosten täytteessä maistuu raikas tuore minttu, Créme Bonjour -tuorejuusto ja täyteläinen Flora Kuohu. 

Raaka-aineet

150 g  taloussuklaata
150 g  Flora & Voi normaalisuolainen
1 dl     sokeria
2         munaa
3½ dl  vehnäjauhoja
2 tl      leivinjauhetta
2½ rkl kaakaojauhetta
1½ dl   Flora Kuohua

Täyte:
1 rkl  tuoretta minttua
1 pkt Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa (200 g)
½ dl  Flora Kuohua

Valmistusohjeet

1. Aloita minttu-suklaaleivosten teko paloittelemalla suklaa pieniksi paloiksi.

2. Vaahdota Flora & Voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen Flora Kuohun kanssa. Sekoita joukkoon lopuksi pilkotut suklaat.

3. Lusikoi taikinasta pieniä nokareita pellille leivinpaperin päälle. Jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Valmista seuraavaksi täyte:
1. Mittaa tuorejuusto, tuore minttu sekä Flora Kuohu kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella notkeaksi.

2. Levitä täytettä puoliin leivospohjista ja laita toinen puolisko kanneksi.

Tarjoile minttu-suklaaleivokset heti tuoreen kahvin kera tai laita leivokset tarjolle juhlapöytään.