Paistettua siikaa ja perunasalaattia

Paistettu siika paistetaan pannulla hyvin kuumuutta kestävässä ja makua antavassa Kokin Salaisuus -öljyseoksessa. Paistettu siika sopii hyvin katkaravuilla höystetyn perunasalaatin ja raastetun piparjuuren kera tarjottavaksi.

Raaka-aineet

4      siikafileetä (n. 175g/kpl)
        suolaa ja pippuria
3 rkl Flora Kokin salaisuus -öljyseosta
50 g Flora & Voi normaalisuolainen
         piparjuurta
         tilliä

Perunasalaatti:
400 g perunaa keitettynä
150 g katkarapuja kuorittuna
150 g vihreitä papuja keitettynä
50 g   pinaattia
1         sitruuna lohkottuna

Valmistusohjeet

Valmista ensin perunasalaatti:
1. Halkaise keitetyt perunat ja sekoita niiden joukkoon katkaravut, pavut, pinaatti ja sitruunalohkot.

2. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä perunasalaatti jääkaappiin tekeytymään.

Valmista seuraavaksi siikafileet:
1. Kuivaa siikafileet paperilla ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kuumenna Flora Kokin salaisuus pannulla kuumaksi. Lisää siikafileet nahkapuoli alaspäin ja paista n. 2 min molemmin puolin tai kunnes pinta on kullanruskea.

3. Kuumenna Flora & Voi toisella pannulla tai kattilassa kunnes se saa pähkinäisen kullanruskean sävyn.

Tarjoile paistettu siika perunasalaatin, raastetun piparjuuren ja ruskistetun Flora & Voin kanssa. Koristele annos tillillä.