Pekoni-sipuli makaronilaatikko

Perinteinen makaronilaatikko saa täyteläisen maun, kun sekaan laittaa Flora Ruoka Pekoni & Sipulia.

Raaka-aineet

4 dl    makaronia
400 g naudan jauhelihaa
2 rkl   Flora Culinessea paistamiseen
1         Knorr Fond "du Chef" naudanliha-annosfondi
1         keltasipuli
1 prk  Flora Ruoka Pekoni & Sipuli (250 ml)
1 dl    maitoa
3        munaa

Valmistusohjeet

1. Keitä makaronit kattilassa lähes kypsiksi runsaassa vedessä, johon on lisätty hieman suolaa.

2. Kaada tilkka Flora Culinessea pannulle, kuullota pilkottu sipuli ja lisää jauheliha. Kun jauheliha on kypsää, lisää Knorr Fond "du Chef" -annosfondi.

3. Sekoita jauheliha ja makaronit keskenään astiassa ja kaada seos Flora Culinessella voideltuun uunivuokaan.

4. Kaada Flora Ruoka Pekoni & Sipuli toiseen astiaan ja lisää sekä kananmunat että maito koko ajan sekoittaen. Kaada seos tasaisesti uunivuokaan makaronien ja jauhelihan päälle.

5. Paista makaronilaatikko uunissa 180 asteessa 45 min. Laita uunivuoka ensin alaritilälle n. 35 minuutin ajaksi ja nosta se viimeisten 10 minuutin ajaksi yläritilälle, jolloin makaronilaatikko ruskistuu kauniisti.