4 dl makaronia
400 g naudan jauhelihaa
2 rkl Flora Culinessea paistamiseen
1 Knorr Fond "du Chef" naudanliha-annosfondi
1 keltasipuli
1 prk Flora Ruoka Pekoni & Sipuli (250 ml)
1 dl maitoa
3 munaa
1. Keitä makaronit kattilassa lähes kypsiksi runsaassa vedessä, johon on lisätty hieman suolaa.
2. Kaada tilkka Flora Culinessea pannulle, kuullota pilkottu sipuli ja lisää jauheliha. Kun jauheliha on kypsää, lisää Knorr Fond "du Chef" -annosfondi.
3. Sekoita jauheliha ja makaronit keskenään astiassa ja kaada seos Flora Culinessella voideltuun uunivuokaan.
4. Kaada Flora Ruoka Pekoni & Sipuli toiseen astiaan ja lisää sekä kananmunat että maito koko ajan sekoittaen. Kaada seos tasaisesti uunivuokaan makaronien ja jauhelihan päälle.
5. Paista makaronilaatikko uunissa 180 asteessa 45 min. Laita uunivuoka ensin alaritilälle n. 35 minuutin ajaksi ja nosta se viimeisten 10 minuutin ajaksi yläritilälle, jolloin makaronilaatikko ruskistuu kauniisti.