Pekoni-sipuli pasta carbonara

Flora Ruoka Pekoni & Sipuli sopii erinomaisesti perinteisen Pasta Carbonaran joukkoon. Tämä resepti on paitsi maukas mutta myös helppo valmistaa.

Raaka-aineet

300 g  tagliatellea tai spagettia
3 rkl    Flora Culinessea paistamiseen
2         valkosipulinkynttä
1          sipuli
150 g  pekonia
200 g  herkkusieniä
1 prk   Flora Ruoka Pekoni & Sipuli (250 ml)
100 g  parmesanlastuja

Viimeistelyyn
2        kananmunan keltuaista
          lehtipersiljaa 
          mustapippurirouhetta

Valmistusohjeet

1. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan isossa kattilassa.

2. Valmista kastike pastan kiehuessa. Kuori ja pilko valkosipulin kynnet ja sipuli. Viipaloi pekoni ja herkkusienet. Paista pilkotut ainekset pannulla Flora Culinessella kauniin ruskeiksi. Lisää joukkoon Flora Ruoka Pekoni & Sipuli ja anna hautua muutama minuutti.

3. Kaada kypsä ja valutettu pasta pannulle kastikkeen joukkoon ja sekoita.

4. Viimeistele parmesanlastuilla, lehtipersiljalla, mustapippurirouheella ja halutessasi kananmunankeltuaisella.