Pinaattiletut ja puolukkasurvos

Pinaattiletut on helppo valmistaa myös itse. Nauti pinaattiletut itse tehdyn puolukkasurvoksen kera.
Katso vinkit pinaattilettujen valmistamiseen videolta.

Raaka-aineet

Pinaattiletut:
2        kananmunaa
1 prk  Flora Ruoka 15% (250 ml)
½ dl   maitoa
3 dl    vehnäjauhoja
1 tl     suolaa
150 g pakastepinaattia
1 rkl   Flora Culinesse juoksevaa

Puolukkasurvos:
2 dl  pakastepuolukoita
2 rkl sokeria

Valmistusohjeet

Pinaattiletut:
1. Aloita pinaattilettujen valmistaminen rikkomalla munat kulhoon. Sekoita joukkoon Flora Ruoka, maito, vehnäjauhot, suola ja sulatettu pakastepinaatti sekä rasva.

2. Anna pinaattilettujen turvota puolisen tuntia.

3. Paista kuumalla pannulla rasvassa, kunnes letut ovat kypsiä ja rapsakoita.

Puolukkasurvos:
1. Sulata puolukoita hieman mikrossa. Lisää sokeri ja survo puolukoita haarukalla. Survos saa jäädä aika ronskiksi.

2. Kokeile maku ja lisää tarvittaessa sokeria oman makusi mukaan.

Tarjoile pinaattiletut puolukkasurvoksen kera.

Katso videolta vinkit pinaattilettujen valmistamiseen: https://www.youtube.com/watch?v=6X_KcJsQ4Ak