Sisäfileepihvit

Rapeaksi paistetut, suussasulavat pihvit valmistetaan naudan sisäfileestä. Naudan sisäfilee ei tarvitse mausteeksi muuta kuin suolaa, pippuria ja rasvaa. Nauti naudan sisäfilee lämpimien kasvisten kera.

Raaka-aineet

800 g naudan sisäfileetä
1½ tl  suolaa
2 tl     rouhittua mustapippuria
2 rkl   Flora Kokin salaisuus -öljyseosta

Valmistusohjeet

1. Ota naudan sisäfileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista.

2. Leikkaa huoneenlämpöinen naudan sisäfilee neljään osaan ja mausta kauttaaltaan suolalla sekä pippuriseoksella.

3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja kaada Flora Kokin salaisuus -öljyseosta pannulle. Paista pihveihin nopeasti kaunis väri kauttaaltaan ja nosta uunivuokaan.

4. Kypsennä naudan sisäfileepihvejä 100-asteisessa uunissa, kunnes pihvien sisälämpö saavuttaa 56 astetta.

5. Tarjoa naudan sisäfileepihvit lämpimien kasvisten kera.