Vadelma-suklaa cupcakes

Vadelma-suklaa cupcakes ovat suussasulava jälkiruoka. Suklaiset kuppikakut kuorrutetaan vadelmaisella seoksella, joka saa kuohkeutta Flora Vanillasta.

Raaka-aineet

Cupcakes:
2         kananmunaa
2½ dl  sokeria
2½ dl  vehnäjauhoja
¾ dl    kaakaojauhetta
½ tl     leivinjauhetta
1 tl      vaniljasokeria
125 g  Flora & Voi normaalisuolainen
1¼ dl  Flora Vanillaa

Kuorrute:
100 g  vadelmia (tuoreita tai pakaste)
1½ dl  Flora Vanillaa
75 g    Crème Bonjour Maustamaton tuorejuustoa
1 rkl   sokeria

Koristeluun:
vadelmia (tuoreita tai pakaste)

Valmistusohjeet

Valmista ensin kuppikakkujen taikina:
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatetun rasvan ja Flora Vanillan kanssa muna-sokerivaahtoon.

2. Pursota taikina muffinssivuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Valmista seuraavaksi kuorrute:
1. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella.

2. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi. Lisää vaahdon sekaan tuorejuusto, sokeri ja vadelmasose.

3. Laita pursotinpussiin ja koristele jäähtyneet kuppikakut kuorrutteella.

Koristele vielä lopuksi suklaiset kuppikakut tuoreilla vadelmilla.