Flora margariinit, juoksevat margariinit ja ruoanlaittotuotteet

Flora - jo vuodesta 1969!

"Mitä me laitettiin leivän päälle ennen kuin oli Floraa?"

Monet meistä muistavat vieläkin tuon tv-mainoksen 1980-luvulta. Ja saman kysymyksen voi kysyä yhä uudelleen tänäkin päivänä, sillä Floraa on levitetty suomalaisten leiville jo lähes 50 vuotta!

Floran historiaa
Vuonna 1969 kauppohin ilmestynyt Flora juhlii pian 50-vuotista taivaltaan.

Flora tuli ensimmäisen kerran kauppoihin osuvasti samana vuonna, kun margariini täytti 100 vuotta. Tuo vuosi oli 1969. Florasta tuli heti menestys ja loppu onkin historiaa.

Floran salaisuus oli alusta pitäen hyvä maku, korkea laatu ja kätevä pakkaus. Ja itse asiassa nämä kulmakivet siivittävät Floran menestystä edelleenkin.

Sittemmin Flora-tuoteperhe on vuosikymmenten saatossa kasvanut. Levitteitä on nykyään useampia erilaisia aina kevyestä vaihtoehdosta runsaasti suolattuun, laktoosittomaan ja maidottomaan. Flora soveltuu myös erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan, ja niitä helpottamaan rasvahyllystä löytyy Floraa myös juoksevana vaihtoehtona. Yhtä kaikki, Flora on erinomainen apu arjessa ja välttämättömien rasvojen lähde koko perheelle.

Myös kermahyllystä löytyy koko joukko erilaisia Flora-tuotteita niin suolaisiin kuin makeisiinkin herkkuihin. Flora-tuotteilla täydennät ruokien makua ja koostumusta aina kastikkeista ja täyteläisistä kiusauksista näyttäviin täytekakkuihin ja ihaniin jälkiruokiin.

Floran historiaa
Moni muistaa viileän raikkaan Floran kauniissa kukkakuosissa. Kukat ovat olennainen osa Flora-pakkauksia vielä tänä päivänäkin.
Kasvipohjaisuus ja ympäristö Flora

Kasviöljyt

Margariini valmistetaan kasvikunnan raaka-aineista, ja se koostuu pääosin kasviöljyistä. Kasviöljyt sekoitetaan veteen ja toisinaan myös maitoon ja joukkoon lisätään suolaa.

Flora Normaalisuolainen_kansikuva

Tietoa margariinista

Margariinin valmistaminen on yllättävän yksinkertaista. Terveellisten kasviöljyjen lisäksi valmistuksessa käytetään rasvatonta maitoa ja loraus kirnumaitoa tai vettä.

Kasvipohjaisuus ja ympäristö Flora

Ravinto ja terveys

Flora-margariinit ja ruoanlaittotuotteet ovat helppo ja maistuva tapa auttaa koko perhettä saamaan tärkeitä ravintoaineita, kuten pehmeitä rasvoja ja rasvaliukoisia vitamiineja.

 

Flora Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?

Olemme parhaamme mukaan koonneet näille sivuille tietoa Flora-tuotteista ja maistuvasta arjesta.